donderdag 10 januari 2013

300 slingers voor Happy Hippo. Komt u ook...?

Terwijl de 1e slingers van de band af rollen en al bijna 50 dames zich hebben opgegeven om een of meerdere slingers te maken, onthullen wij een volgend onderdeel van de actie: de Naai een slinger voor Happy Hippo workshop.
Op woensdag 20 en donderdag 28 februari 2013 organiseren wij 2 workshops in het Bernina Creative Center, in het hoofdkantoor van Bernina Nederland en Belgi├ź in Breda. Op deze dagen staan er 15 glimmende Bernina-machines voor ons klaar! 

Dus... wilt u graag mee doen met onze actie, maar u heeft geen naaimachine of naai-ervaring? Wilt u graag ons goede doel steunen, maar u denkt geen naaitalent te hebben of dat een slinger maken te ingewikkeld is? 
Of... heeft u gewoon zin in een gezellige ochtend of avond waarbij u ondertussen op de nieuwste naaimachines een slinger voor ons stikt? Geef u dan op voor een van de workshops via dit mailadres.


We plannen een ochtend (9.00u-12.00u) en/of een avondworkshop (19.00u-22.00u), maar willen graag weten waar jullie voorkeur naar uit gaat. Mogelijk vragen wij u om een kleine bijdrage om kostendekkend te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten