woensdag 6 maart 2013

De lente komt er aan...

Ik voel het aan mijn tenen, en dat ze zeggen dat het volgende week weer gaat sneeuwen ik hoor/zie het niet. Dus maakte ik nog 2 babyjurkjes om weg te geven, van de stof die ik ook weg geef :) Te schattig toch, het patroontje is voor 6 tot 9 maanden dus voor de 2 dametjes die deze winter zijn geboren is dit vast wel passend als het mooi weer wordt.
Patroontje al eerder hier gebruikt.


14 opmerkingen:

 1. Heel schoon allemaal......hier jammer genoeg alleen grotere dametjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh die met bloemetjes stof en gestipte mouwtjes is echt te gaaf. Heb je toevallig ook een patroon? Of waar je het patroon vandaan hebt? Mijn oud-collegaatje is bevallen van een dochtertje in januari, erg leuk als cadeautje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb net je blog ontdekt, zulke mooie creaties! Die jurkjes zijn gewoon superschattig! En zulke mooie stofjes! Proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die dametjes zullen prachtig zijn in zo een mooie jurkjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi zeg, jammer dat mijn 7 jarige geen jurken wil dragen en mijn oudste, ach als je 12 ben doe je dat ook niet meer aan...
  geniet van de jurkjes! en de gene die ze mogen dragen.
  Groetjes Petra.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, ze zijn heel mooi! De stofjes hè ... (ik ben nog steeds aan't duimen ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 7. zo'n lieve kleedjes, hopelijk kan je er snel van genieten!
  liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik heb een heel lief baby vriendinnetje die een dag voor kerst vorig jaar is geboren, ze heet Elize en het zou haar fantastisch staan :-) SOO CUTE <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mamamon, ze zijn al vergeven in de vriendenkring, maar je kunt meedoen met de give away van de stof, als jij wint doe ik er wat extra stof bij :)

   Verwijderen