woensdag 22 oktober 2014

Petit Pan met een vleugje Goud

Zo langzaamaan worden alle kamers in ons huis voorzien van een nieuwe laag verf, behang en pimpbeurtje. Helaas nog geen een kamer helemaal af dus daar nog geen foto's van.
Ons Wintermeiske is wel een een echt meisje maar niet een volledig roze meisje. Ze heeft een sterke keuze in wat ze mooi en niet mooi vindt…Heel fijn maar soms wat lastig :)

Voor haar kamer koos ze een behang van Eijffinger, gelukkig kunnen mijn ouders behangen, ik schilderde haar ( voor ons erg dierbare) troon goud want dat was zeker een kleur die ze er bij wilde en maakte alvast wat kussentjes. Ik kocht bij de Petit Pan in Antwerpen vorige week 2 stofjes, eentje vond ze niets maar de andere werd goedgekeurd. (oef)  Al vele weken geleden bestelde ik via het www een ander Petit Pannetje en het gouden stofje had ik over van de jurkjes van de bruiloft. Tussen alle kussentjes goudkleurige paspel van de markt. Het zeeblauwe behang met het vleugje goud en alle vrolijke kleurtjes staat super.


We wachten nog op een op maat gemaakt bed…maar dat kan nog even duren. Als die staat en de laatste styling is gebeurd laat ik de hele kamer zien.
De naaimachine zoemt hier elke dag maar helaas ik kan nog niet alles laten zien. En soms vergeet ik gewoon foto's te maken voordat een kadootje weg is…Zit wel weer volledig in de naaimodus :) Vergeet ook altijd voor foto's te maken dus hoe het eerst was valt ook niet meer terug te zien…

8 opmerkingen: