vrijdag 14 november 2014

Snuf voor het goede doel

Na het succes van de slingers voor de verjaardagsboxen van stichting Happy Hippo vragen wij opnieuw jullie hulp. Om een knuffeltje te naaien voor de boxen van Dreamy Dolphin. Dit keer zetten wij Snuf in. De vraag aan jullie: Naai je mee? Maak een Snuf van een restje fleece, een restje katoen en wat vulling! Mail ons op actievoorhappyhippo@gmail.com als je meedoet en je krijgt de gegevens waar de Snuffies heen mogen. Wij hopen weer een op doorslaand SUCCES!Meer info
Oktober 2014 startte Stichting Happy Hippo het project Dreamy Dolphin voor de Safegroup Breda. De Safegroup is een opvangcentrum voor vrouwen en kinderen die te maken hebben met huiselijk geweld. Vaak hebben zij plotseling hun vertrouwde omgeving moeten verlaten en geen tijd gehad om (dierbare) spulletjes mee te nemen. Vooral op de kinderen heeft dit een grote impact.  Dreamy Dolphin creeert welkomstpakketten voor de kinderen zodat ze zich sneller thuis voelen.

6 opmerkingen:

 1. Mooi initiatief, ik ga mij aanmelden. Tip: de link naar jou blog op hun website loopt niet goed door.
  Zit vast een 'bug' in ;)
  Fenna
  sewingfenna.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor welke datum willen jullie de knuffeltjes hebben. Ik wil wel maar of het in de planning past ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We hebben onszelf een maand of 3 gegeven dus tot 1 maart :)

   Verwijderen
  2. Oooh leuk dan maak ik er ook een paar. Tot aan kerst nogal druk maar in het nieuwe jaar maak ik tijd.

   Verwijderen
 3. Mooie actie weer, ik ga er zeker een paar maken! Ik heb ook even reclame gemaakt voor jullie actie op mijn blog en via onze stichting CreaPower via Facebook.

  BeantwoordenVerwijderen