vrijdag 19 juni 2015

Stokbroodje erbij?

Dit jaar gaat onze vakantie naar La douce France! En daar eten we stokbrood, veel stokbrood in 2 weken. Om de broden een hele dag vers te houden maakte ik 2 stokbroodzakken volgens deze tutorial die ik 3 jaar geleden maakte, maar nog niet voor onszelf had gebruikt. Ik gebruikte SoftCactus stofjes en de voering is van ongebleekt katoen. Er past een pain in of 2 baguette, de eerste naaisels voor de vakantie zijn klaar...De rest volgt nog ;)

8 opmerkingen:

 1. ohh das nog eens een wijs gedacht!! Dat wil ik ook eens proberen.
  Dat ongebleekt katoen, heb ik nog niet direct zien passeren in een shop?
  Waar haal je dat?
  Gr
  an

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb dat op de markt in Breda gekocht, wel om moeten vragen want vaak ligt het niet vooraan :), 3.00/meter en goede kwaliteit, alleen niet bedrukt...en voor de binnenkant van deze zak maakt dat niets uit :)

   Verwijderen
  2. http://www.stoffenkoning.nl/index.php/zoeken/?search=1&product-list-search-core-commerce-products=Zoek&keywords=ongebleekt+katoen&submit=+

   Verwijderen
 2. Wat een goed idee. Ze zijn leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor het einde van het schooljaar was ik aan het zoeken wat ik kon maken voor de juffen en meesters. Toen zag ik in LMV de stokbroodzakjes en dat leek me wel leuk zo met de zomervakantie in aantocht. Nu zag ik jouw post net op tijd want er is hier unaniem gekozen voor jouw modelletje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw, heeft mijn model de LMV verslagen ;) dat is cool!

   Verwijderen
  2. Alleen de tunnel heb ik gemaakt zoals in LMV. Omdat het snel moest gaan (lees: veel te laat begonnen en tijdgebrek) heb ik wel geen 2 kleuren gebruikt langs de buitenkant :-)
   't Is trouwens schoon geworden!

   Verwijderen