vrijdag 12 februari 2016

Vasteloavond

Het is weer voorbij de carnaval, vorig jaar sloegen wij over door de komst van een klein mannetje. Dit jaar gingen we 1 dag naar Mestreech om samen met de Glitters uit Heugem het feest mee te vieren. 1 dag...om uit te proberen hoe het met 3 kids gaat (voorgaande jaren gingen we samen 3 jaar ) Het was super!! Volgend jaar willen de dames 2 dagen :)
Bij Vastenavond horen verkleedkleren en tja als je met de Glitters meedoet moet dit paars, bont en Glitters zijn! En dus lag mijn huis een paar dagen vol met wit bont, zilveren glitters en andere glitterende stofjes! 


Het jongste dametje wilde als Vlinder


 De oudste wilde niet verkleed maar wel een glittersweater en een bontbodywarmer en voor de jongste maakte ik een andere wagenzak met bont en glitter.


Voor volgend jaar bestelde de dames alvast beenwarmers, handschoenen en een hoofddeksel!
Dus Tot volgend jaar Mestreech!


2 opmerkingen:

  1. hihi, keitof!! Volgend jaar een nieuwe editie, misschien ook weer wat langer dan ;-)Wat een leuke outfit ook voor de dochter!! Hier maakte ik iets soortgelijks voor de oudste: https://lilliepawillie.wordpress.com/2016/02/05/elfencarnaval-fairytale-pin-it-make-it-2-en-3/
    Moest je trouwens interesse hebben, kan je nog tot morgenavond meedoen aan een give-away op m'n blogje, ik geef er twee stoffenpakketjes weg :-)

    BeantwoordenVerwijderen