dinsdag 21 maart 2017

Even Pauze

Ik had even een pauze nodig van mijn blog, even afstand...Vond ik nog wel leuk om te bloggen? Er kwamen nieuwe uitdagingen op mijn pad (waaronder Van de Buuf, een project samen met mijn lieve Buuf), mijn gezin, mijn werk en mijn eigen praktijk, alles slokte tijd op en doet dat eigenlijk nog steeds. 

Maar ja er blijven dingen uit mijn handen komen en onder mijn machine en ik vind het leuk om ze te delen, dus...I'm Back! Misschien niet zo vaak als voorheen, maar dat zien we wel ;). 

Een van die dingen is deze deken, ik word zo zen van haken, en zen worden was even nodig.
Ik kocht in eerste instantie 6 bollen wol, en haakte met een 7naald honderden (of misschien wel duizendende stokjes), die 6 bollen waren bij lange na niet genoeg, het werden er uiteindelijk 13 :).  De kopse kanten werkte ik af met kwastjes. 
De deken is groot genoeg om de hele bank te bedenken en is lekker zwaar om onder te liggen tijdens "Call the Midwife" op Netflix. Kopje thee er bij, paaseitjes met zout en caramel,  en mijn avond is top!


2 opmerkingen:

  1. Je kocht wel hele mooie wol in een kleur die je nooit moe zal gezien worden. En dat is ook wel nodig, want zo'n deken, dat wordt een familiestuk :-)
    Ik heb er ooit ook enkele gehaakt en die zijn mijn favoriet op hete zomerdagen, grof gehaakt in katoen, lekker zwaar met met gaten!!

    BeantwoordenVerwijderen