Snuf voor het goede doel

Na het succes van de slingers voor de verjaardagsboxen van stichting Happy Hippo vragen wij opnieuw jullie hulp. Om een knuffeltje te naaien voor de boxen van Dreamy Dolphin. Dit keer zetten wij Snuf in. De vraag aan jullie: Naai je mee? Maak een Snuf van een restje fleece, een restje katoen en wat vulling! Mail ons op actievoorhappyhippo@gmail.com als je meedoet en je krijgt de gegevens waar de Snuffies heen mogen. Wij hopen weer een op doorslaand SUCCES!Meer info
Oktober 2014 startte Stichting Happy Hippo het project Dreamy Dolphin voor de Safegroup Breda. De Safegroup is een opvangcentrum voor vrouwen en kinderen die te maken hebben met huiselijk geweld. Vaak hebben zij plotseling hun vertrouwde omgeving moeten verlaten en geen tijd gehad om (dierbare) spulletjes mee te nemen. Vooral op de kinderen heeft dit een grote impact.  Dreamy Dolphin creeert welkomstpakketten voor de kinderen zodat ze zich sneller thuis voelen.

9 opmerkingen:

 1. Nog van harte gefeliciteerd met Casper, ik heb dit heuglijke nieuws gemist.
  Ik heb hier 10 Snuf's gemaakt voor het goede doel. Maar ik vind het mailtje niet meer terug (ik twijfel zelfs of ik wel één heb gestuurd :-)) voor het adres. Zou je mij dit nog eens willen doorgeven of ben ik te laat met mijn konijntjes? Groetjes Trui (trui.wellens@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De klas van mijn oudste zoon is druk geweest met Snufjes. Ik hoop er komende week 28 te versturen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tot wanneer kan je snufjes versturen of is de actie afgelopen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kan ze blijven opsturen naar Happy Hippo zelf, ze blijven pakketten maken :) En zijn heel blij met elke snuf!
   Stichting Happy Hippo
   T.a.v. Margriet Oostrom-Huibers
   Ulvenhoutselaan 35
   4835 MA BREDA

   Verwijderen
 4. Moet het fleece zijn of mag het ook wafeldoek of badstof zijn? kHeb nl. geen fleece maar het andere wel ;)...

  BeantwoordenVerwijderen